Cider-Kipstoofpot

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porties

Składniki

  • olijfolie
    20 g
  • knoflookteentjes
    2
  • ui in partjes gesneden
    200 g
  • rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken
    150 g
  • cider
    300 g
  • brandy
    200 g
  • water
    100 g
  • kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
    2
  • scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porties

Sód 1126 mg
Białko 287.6 g
Kalorie 17520.2 kJ / 4187.4 kcal
Tłuszcz 250.5 g
Błonnik 7.1 g
Tłuszcz nasycony 68.2 g
Węglowodany 64.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...