
Urządzenia i Akcesoria
Biscotti croccanti al cioccolato
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
30 pezzi
Składniki
-
di farina tipo 00 + q.b. per infarinare130 g
-
di cacao amaro in polvere20 g
-
di bicarbonato di sodio½ cucchiaino
-
di sale¼ cucchiaino
-
di cioccolato fondente (minimo 55 % di cacao) a pezzi130 g
-
di burro freddo a pezzi60 g
-
di zucchero grezzo di canna100 g
-
uovo1
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
73 kcal /
305 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cioccolato
62 Przepisy
Włochy
Włochy