Urządzenia i Akcesoria
Thunfisch-Pasteten aus dem Nester
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 55 min
8 Stück
Składniki
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Cornichons50 g
-
Thunfisch, in Öl abgetropft100 g
-
Toastbrot1 Scheibe
-
Kaffeerahm100 g
-
Tomatenpüree20 g
-
Ei1
-
Salz1 Prise
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Wasser400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5.9 g
Kalorie
284 kJ /
68 kcal
Tłuszcz
3.4 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blaubeerkuchen mit Frischkäseglasur und Zitronenquark
6 godz.
Feuchter Haselnuss-Himbeer-Gugelhopf
1 godz. 10 min
Linsenwraps (glutenfrei, vegan)
3 godz. 40 min
Wassermelonen-Tomaten-Smoothie
5 min
Erdnusskrokant
1 godz. 30 min
Goldener Gurkendrink
10 min
Erdnuss-Karamell-Riegel
1 godz.
Essiggurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Eiscreme Cookie Sandwich
1 godz. 5 min
Lemon Drizzle Cake
50 min
Weiße-Bohnen-Suppe mit Kartoffeln und Chorizo
35 min
Vollkornkekse
1 godz. 5 min