Grüne Mini-Shakshukas aus dem Nester

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 Portionen

Składniki

  • pflanzliches Öl
    20 g
    20 g Olivenöl
  • Lauch nur der weisse Teil, in Scheiben (1 cm)
    170 g
  • Blattspinat, frisch
    40 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken (1 cm)
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    10 g
  • Koriandersamen, gemahlen
    ½ TL
  • Fenchelsamen
    ½ TL
  • Salz nach Geschmack
    ¼ - ¾ TL
  • Eier
    8
  • grüne Erbsen, gefroren
    4 EL
  • Sumac, gemahlen (opcjonalnie) zum Bestreuen
  • Wasser
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 168.6 mg
Białko 8.3 g
Kalorie 531.2 kJ / 127 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 4.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie