![Gorgonzola-Creme mit Birne Gorgonzola-Creme mit Birne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/38E87A6A-BD64-404F-B396-08ADF48F4C05/Derivates/259D753D-5926-4C28-8E53-B06BAE594853.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 Dose Birnen (Abtropfgew. 190 g)
- 250 g Gorgonzola
-
200
g Schmand
lub 200 g Crème fraîche - 1 Prise Pfeffer
- ¼ TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 543 kJ / 130 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5min
Parmesancreme
5min
Käsecreme mit Schinken
5min
Obatzter
5min
Gorgonzola-Aufstrich
5min
Aprikosenfrischkäse
5min
Feta-Walnuss-Aufstrich
10min
Hirtencreme
1h 15min
Gorgonzola-Sauce
20min
Basilikum-Parmesan-Creme
5min
Schafskäse-Creme
5min