Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola-Creme mit Birne
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
12 Portionen
Składniki
-
Birnen (Abtropfgew. 190 g)1 Dose
-
Gorgonzola250 g
-
200 g Crème fraîcheSchmand200 g
-
Pfeffer1 Prise
-
Salz¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
543 kJ /
130 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frisch gestrichen
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Roter Frischkäse
5 min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Käsecreme mit Schinken
5 min
Obatzter mit Frühlingszwiebeln
5 min
Schinkencreme
5 min
Birnen-Walnuss-Obazter mit Ziegenkäse
10 min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 min
Parmesancreme
5 min
Gorgonzola-Aufstrich
5 min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Schafskäse-Creme
5 min