Urządzenia i Akcesoria
Zwetschgen-Tiramisu
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
8 Portionen
Składniki
-
Apfelsaft340 g
-
Speisestärke20 g
-
Salz1 Prise
-
Vanillezucker, selbst gemacht60 g
-
Zwetschgen entsteint, geviertelt500 g
-
Mascarpone500 g
-
Quark, 20% Fett500 g
-
Zucker100 g
-
Milch100 g
-
Löffelbiskuits300 g
-
Backkakao zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
779.4 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
2842.8 kJ /
679.5 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
21.5 g
Węglowodany
61.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zeit für Zwetschgen
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Spekulatius-Kirsch-Torte
4 godz.
Solero-Dessert
30 min
Schokoladen-Panna-Cotta
4 godz. 30 min
Haselnuss-Eis
8 godz.
Mascarponecreme mit Butter-Karamell-Birnen und Cookie-Crunch
25 min
Ofenhähnchen mit Mango-Zucchini-Sauce
35 min
Pfirsich-Melba-Blechkuchen
1 godz.
Zebra-Käsekuchen
3 godz.
Kartoffel-Sahne-Gratin-Türmchen
12 godz.
Liebesbrief-Kekse
2 godz. 30 min
Kirschplotzer
1 godz. 30 min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Haselnuss-Kruste
1 godz. 30 min