Urządzenia i Akcesoria
Zwetschgen-Tiramisu
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
8 Portionen
Składniki
-
Apfelsaft340 g
-
Speisestärke20 g
-
Salz1 Prise
-
Vanillezucker, selbst gemacht60 g
-
Zwetschgen entsteint, geviertelt500 g
-
Mascarpone500 g
-
Quark, 20% Fett500 g
-
Zucker100 g
-
Milch100 g
-
Löffelbiskuits300 g
-
Backkakao zum Bestäuben
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
779.4 mg
Białko
20.1 g
Kalorie
2842.8 kJ /
679.5 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
21.5 g
Węglowodany
61.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zeit für Zwetschgen
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lachsrahmsauce zu Pasta
30 min
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1 godz. 10 min
Blaubeer-Cheesecake
8 godz. 20 min
Rhabarber-Joghurt-Kuchen
1 godz. 15 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Nuss-Frucht-Riegel
5 godz. 25 min
Italienische Spargelsuppe
30 min
Mitternachtssuppe mit Lachs
45 min
Tiroler Speck-Muffins
40 min
Ananas-Carrot-Cake
2 godz.
Kirschplotzer
1 godz. 30 min
Kartoffelcremesuppe
35 min