Urządzenia i Akcesoria
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Pistazien, geröstet, geschält, ungesalzen20 g
-
Sahne200 g
-
Zucker75 g
-
Zitronensaft25 g
-
Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Naturjoghurt150 g
-
Minzblätter zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
41 mg
Białko
5 g
Kalorie
1249 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MMMHH... Sommer!
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schokoladen-Panna-Cotta
4 Std. 30 Min
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Himbeer-Törtchen
2 Std. 40 Min
Maracuja-Crème-brûlée
4 Std.
Eierlikör-Semifreddo mit Beeren
24 Std.
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7 Std.
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 Std. 15 Min
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5 Std. 30 Min
Panna Cotta
5 Std.
Sardische Joghurtcreme
9 Std.
Limoncello-Creme
5 Std.
Nougat-Panna-Cotta
4 Std. 15 Min