Urządzenia i Akcesoria
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Pistazien, geröstet, geschält, ungesalzen20 g
-
Sahne200 g
-
Zucker75 g
-
Zitronensaft25 g
-
Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Naturjoghurt150 g
-
Minzblätter zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
41 mg
Białko
5 g
Kalorie
1249 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MMMHH... Sommer!
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kohlrabi-Carpaccio
35 min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 godz.
Sardische Joghurtcreme
9 godz.
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5 godz. 30 min
Schmandmousse mit Orangen-Granatapfel-Kompott
2 godz. 30 min
Eierlikörmousse
8 godz. 30 min
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8 godz. 30 min
Dänische Zitronencreme
3 godz.
Mascarponecreme mit Butter-Karamell-Birnen und Cookie-Crunch
25 min
Apfel-Quark-Creme mit Karamellsauce
2 godz.
Schokoladen-Panna-Cotta
4 godz. 30 min
Schaumkuss-Quark-Creme mit Mandarinen
6 godz. 15 min