Urządzenia i Akcesoria
Zitronen-Joghurt-Panna-Cotta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Pistazien, geröstet, geschält, ungesalzen20 g
-
Sahne200 g
-
Zucker75 g
-
Zitronensaft25 g
-
Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Naturjoghurt150 g
-
Minzblätter zum Garnieren
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
41 mg
Białko
5 g
Kalorie
1249 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
MMMHH... Sommer!
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Grüner Tomaten-Avocado-Salat
20 Min
No-Bake-Pfirsich-Cheesecake
6 Std. 30 Min
Bärlauchsüppchen mit Garnelen-Sandwich
1 Std. 30 Min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30 Min
Vanille-Schoko-Espresso-Törtchen
2 Std. 30 Min
Chili-Schoko-Dessert
4 Std. 10 Min
Herzhafte Mini-Cheesecakes mit Erdbeer-Cocktail
3 Std. 40 Min
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4 Std. 50 Min
Sardische Joghurtcreme
9 Std.
Dänische Zitronencreme
3 Std.
Schokoladen-Panna-Cotta
4 Std. 30 Min
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2 Std.