Urządzenia i Akcesoria
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portie
Składniki
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
695 mg
Białko
28.4 g
Kalorie
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Tłuszcz
47.9 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
18.8 g
Węglowodany
98.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ready, Set, Cook!
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Brak ocen
Nasi Goreng
40 min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45 min
Pizza met fruit en yoghurt
Brak ocen
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Kip- en aspergetaartjes
1 godz. 35 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen
Kracht Muesli
25 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min