Garnaal en zoete aardappel beignets

Garnaal en zoete aardappel beignets

4.8 5 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
24 stuks

Składniki

  • zoete aardappelen in stukken (2 cm)
    300 g
  • verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden
    30 g
  • lente-uien in stukken (2 cm)
    3
  • gepelde rauwe garnalen
    300 g
  • bloem
    100 g
  • water
    150 g
  • bakpoeder
    1 snuifje
  • zout
    1 snuifje
  • gemalen witte peper
    1 snuifje
  • olie
    1000 g
  • verse korianderbladeren
    30 g
  • zout om te besprenkelen
  • limoenen gehalveerd
    2
  • zoete chilisaus
    200 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stuk

Białko 0.1 g
Kalorie 66.4 kJ / 15.9 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...