Urządzenia i Akcesoria
Cupole di gelatina alla frutta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 pezzi
Składniki
-
400 g di acqua
-
45 g di gelatina in polvere
-
100 g di lamponi freschi
-
100 g di mirtilli freschi
-
menta fresca le foglioline lavate e asciugate q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
22.2 mg
Białko
9.3 g
Kalorie
176.1 kJ /
42.1 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bimby Nester
28 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mousse cioccolato e lamponi
10 min
Pollo arrosto con verdure profumate al sidro
Brak ocen
Dessert alle fragole
15 min
Tortine tiepide al cioccolato con il Egg poacher
50 min
Yogurt al mango
14 godz.
Dressing agrumato per pesce
Brak ocen
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
2 godz.
Gelatine limone e zenzero
1 godz. 30 min
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1 godz.
Riso con maiale insaporito
1 godz.
Rotolini con burro di arachidi e mele insaporite
25 min
Uramaki di salmone
2 godz. 30 min