Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)

Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)

3.5 12 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pezzi

Składniki

  • uova
    6
  • di formaggio fresco spalmabile
    250 g
  • di olio di semi di mais
    80 g
  • di stevia
    50 g
  • di latte
    120 g
  • di succo di limone
    40 g
  • di amido di mais (maizena)
    100 g
  • acqua bollente q.b.
  • zucchero a velo a piacere
    panna montata, e frutta fresca, a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 201.8 kcal / 844.4 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 16.7 g
Węglowodany 12.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 122.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...