![Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine) Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bb766bc921bf74be6289df61b10f23e3/Derivates/9417b9bd26ab5900ec19a02e421d04ce1b44d0f1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 uova
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 80 g di olio di semi di mais
- 50 g di stevia
- 120 g di latte
- 40 g di succo di limone
- 100 g di amido di mais (maizena)
- acqua bollente q.b.
-
zucchero a velo, a piacere
lub panna montata e frutta fresca, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 844.4 kJ / 201.8 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 12.3 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 122.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittelle di patate dolci con yogurt greco e salmone affumicato
Brak ocen
Brownie sandwiches al burro di arachidi con gelato
3h
Tarte flambé alle cipolle
1 Std.
Crostatine ribes e cioccolato bianco
4h 35 min
Fantasmini al formaggio
1h 40min
Scones (senza glutine)
1 Std.
Blu frosting cupcake
1 Std. 30 Min
Muffin al limone (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Insalata di noodles e verdure alla vietnamita (TM6)
40 Min
Riso gamberi e verdure alla salsa di soia e zenzero
1 Std. 10 Min
Cupcake al cioccolato (senza glutine)
2h
Pasta biscotto (senza glutine)
1 Std.