
Urządzenia i Akcesoria
Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pezzi
Składniki
-
uova6
-
di formaggio fresco spalmabile250 g
-
di olio di semi di mais80 g
-
di stevia50 g
-
di latte120 g
-
di succo di limone40 g
-
di amido di mais (maizena)100 g
-
acqua bollente q.b.
-
zucchero a velo a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
201.8 kcal /
844.4 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
12.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
122.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Senza glutine
17 Przepisów
Włochy
Włochy