Carote piccanti sott'aceto

Carote piccanti sott'aceto

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 vasetti

Składniki

  • 400 - 500 g di carote pelata e senza estremità, con un diametro adatto alla grandezza della lama (∅ massimo 5 cm)
  • 500 g di acqua
  • 150 g di aceto bianco (10% di acidità)
  • 100 g di zucchero
  • 6 spicchi di aglio
  • 1 cipolla rossa a fette
  • 2 peperoncini jalapeño freschi a rondelle
  • 3 cucchiaini di semi di senape
  • 9 - 12 rametti di aneto fresco

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 228.1 kcal / 954.4 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 0.4 g
Węglowodany 54.3 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 114.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...