Urządzenia i Akcesoria
Grüne Mini-Shakshukas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 Portionen
Składniki
-
20 g OlivenölÖl20 g
-
Porree nur der weiße Teil, in Scheiben (1 cm)170 g
-
Blattspinat, frisch40 g
-
Frühlingszwiebeln in Stücken (1 cm)40 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zitronensaft, frisch gepresst10 g
-
Koriander, gemahlen½ TL
-
Fenchelsamen½ TL
-
Salz¼ - ¾ TL
-
Eier8
-
Erbsen, TK4 EL
-
Sumak (opcjonalnie) zum Bestreuen
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
168.6 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
531.2 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pochierte Eier
15 min
Milchreis
45 min
Green Goddess Salad
20 min
Triple Erdbeertraum
10 min
Alkoholfreier Beeren-Mojito
10 min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 min
Fischcurry
45 min
Lauwarme Schokoladen-Küchlein aus dem Eier-Pochierer
50 min
Kaffee-Walnuss-Kuchen (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2 godz.
Tomaten-Champignon-Pasta
25 min
Der Milchreis
45 min