Urządzenia i Akcesoria
Jamaican style ginger cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease125 g
-
self-raising flour plus extra to dust250 g
-
crystallised ginger (approx. 3 pieces)40 g
-
dark brown sugar125 g
-
golden syrup140 g
-
treacle100 g
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk240 g
-
eggs2
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.2 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1258.2 kJ /
299.6 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 godz. 50 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Shortcrust pastry
5 min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 godz. 10 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Ginger fluff
50 min
Pumpkin and golden syrup pudding
1 godz. 10 min
Sticky toffee puddings
1 godz.
Coffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Shortbread
1 godz.
Traditional Christmas cake
3 godz. 15 min