
Urządzenia i Akcesoria
Jamaican style ginger cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter plus extra to grease125 g
-
self-raising flour plus extra to dust250 g
-
crystallised ginger (approx. 3 pieces)40 g
-
dark brown sugar125 g
-
golden syrup140 g
-
treacle100 g
-
ground ginger1 tbsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk240 g
-
eggs2
-
icing sugar to dust
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
299.6 kcal /
1258.2 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
46.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
331.2 mg