Urządzenia i Akcesoria
Blackened Fish Burger
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Sriracha Mayonnaise
-
mayonnaise115 g
-
sriracha sauce to taste30 g
-
oregano, dried1 tsp
Fish Patties
-
shallot in pieces115 g
-
panko breadcrumbs30 g
-
paprika2 tsp
-
salt1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
coriander, ground½ tsp
-
cayenne pepper, ground½ tsp
-
cumin, ground¼ tsp
-
680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cubedcod fillet, skinless cubed680 g
-
vegetable oil to fry
-
ciabatta bread toasted6
-
red pepper, roasted, preserved sliced, to serve
-
lettuce, any type to serve
-
potato chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
22 g
Kalorie
2004 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A Feast for Fathers
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Cornbread
Brak ocen
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1 godz.
Mini Gugelhupf bundts
2 godz.
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Brak ocen
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Brak ocen
Egg white omelette
35 min