
Urządzenia i Akcesoria
Cassata-Creme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken60 g
-
getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)100 g
-
Cranberrys, getrocknet50 g
-
Milch250 g
-
Eigelb1
-
Zucker30 g
-
Salz1 Prise
-
Speisestärke20 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt½
-
Ricotta500 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
504 kcal /
2106 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
51 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
176 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy