Urządzenia i Akcesoria
Cassata-Creme
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zartbitter-Schokolade (50% Kakao) in Stücken60 g
-
getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)100 g
-
Cranberrys, getrocknet50 g
-
Milch250 g
-
Eigelb1
-
Zucker30 g
-
Salz1 Prise
-
Speisestärke20 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt½
-
Ricotta500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
176 mg
Białko
19 g
Kalorie
2106 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Waldmeister-Panna-Cotta
5 Std. 15 Min
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 Std. 20 Min
Ananas-Kokos-Pudding
2 Std.
Himbeer-Traum mit Minz-Pesto
20 Min
Blitz-Cassata
20 Min
Pfirsichschaum
10 Min
Walnusssoufflé
1 Std. 15 Min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40 Min
Apfel-Quark-Trifle
1 Std. 30 Min
Cappuccino-Traum
3 Std. 30 Min
Amaretto-Eisparfait
8 Std. 15 Min