Urządzenia i Akcesoria
De eerste hap: Kip en Groenten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portie
Składniki
-
ui in vieren gesneden50 g
-
wortel in schijfjes gesneden (0,5cm)50 g
-
zoete aardappel geschild en in schijfjes gesneden (0,5cm)240 g
-
peer ontdaan van klokhuis en in vieren gesneden100 g
-
water200 g
-
kipfilet in blokjes gesneden (ongeveer 1cm)100 g
-
courgette in schijfjes gesneden (0,5cm)50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6.3 g
Kalorie
338 kJ /
81 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Brak ocen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Brak ocen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Brak ocen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Brak ocen
Speculoos Druiven Tiramisu
1 godz.
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30 min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Brak ocen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Brak ocen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Brak ocen
Romige Aardappelsalade
Brak ocen
Kimchi mac&cheese
50 min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 min