De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees

De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 portie

Składniki

  • aardappelen in stukken
    60 g
  • rode bieten in stukken
    100 g
  • rundvlees
    30 g
  • water
    400 g
  • vruchtenpuree bv. appelmoes
    40 g
  • koolzaadolie (10 g)
    2 ½ tl

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 9 g
Kalorie 998 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...