番茄肥牛豆腐煲

3.7 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 蒜头
    1 瓣
  • 白洋葱 切块
    50 克
  • 10 克
  • 番茄 切小块
    300 克
  • 番茄沙司
    40 克
  • 150 克
  • 1 克
  • 生抽
    10 克
  • 肥牛片
    200 克
  • 豆腐 切2x2厘米块
    200 克
  • 切沫
    2 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1303.3 mg
Białko 60.1 g
Kalorie 2811.2 kJ / 671.9 kcal
Tłuszcz 37.8 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 32.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...