Urządzenia i Akcesoria
Lasagna Bolognese
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)7 oz
Béchamel Sauce
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
whole milk18 oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg (opcjonalnie)2 pinches
Bolognese Ragout
-
celery cut into pieces3 oz
-
carrots cut into pieces4 oz
-
onions halved6 oz
-
2 oz unsalted butterolive oil2 oz
-
ground beef16 - 24 oz
-
3 ½ oz red winedry white wine3 ½ oz
-
canned crushed tomatoes15 oz
-
dried bay leaf1
-
tomato paste1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Assembly
-
unsalted butter to grease, plus extra cut into small pieces, to dot
-
1 homemade pasta dough, Green Pasta, from Fresh Pasta Homemade (see Tip)no-boil lasagna pasta sheets approx. 12 sheets (4 in. x 8 in.)9 - 12 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1303.1 mg
Białko
31.4 g
Kalorie
2986.7 kJ /
713.8 kcal
Tłuszcz
44.2 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)
20 min
Pasta alla gricia
30 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Whipped Kahlua® coffee
5 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Mai Tai
10 min
Loaded Potato Waffle
50 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 godz.
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min