Urządzenia i Akcesoria
牛肉饺子汤
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
300 - 400 克 鸡胸肉排, ,切薄片菲力牛排 切薄片300 - 400 克
-
紫洋葱 切片120 克
-
蒜头 切片2 瓣
-
橄榄油30 克
-
水800 克
-
高汤块(每块溶于0.5升水)1 块
-
新鲜奶酪夹心意大利方形饺250 - 300 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
333.9 mg
Białko
27.2 g
Kalorie
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
8.6 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
魔法
33 Przepisy
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
排骨炖酸菜
40 min
卤煮火烧
2 godz. 10 min
酸菜鸭血炖豆腐
35 min
羊肉片汤
40 min
面疙瘩汤
30 min
萝卜炖牛肉
2 godz. 25 min
东北乱炖
50 min
炒肝
1 godz. 35 min
白菜豆腐汤
35 min
火腿鸡豆花
Brak ocen
番茄豆腐鳕鱼
Brak ocen
甜菜根浓汤配吐司
Brak ocen