Urządzenia i Akcesoria
晚餐(木耳蒸鸡、姜汁介兰、白扁豆莲子百合汤)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 人份
Składniki
-
干燥扁豆 白扁豆约8颗,见要诀8 克
-
莲子 选择莲子干5 克
-
山药 选择山药干5 克
-
水 烧汤用400 克
-
新鲜黑木耳50 克
-
鸡 带骨鸡肉,切块110 克
-
料酒3 克
-
盐 约1小撮3 克
-
百合15 克
-
淀粉5 克
-
水 水淀粉用10 克
-
姜10 克
-
油5 克
-
芥兰 切小段100 克
-
水 烹饪姜汁芥兰用50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1300.7 mg
Białko
29.1 g
Kalorie
2163.8 kJ /
517.2 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
39.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
56.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第三辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny