晚餐(胡萝卜牛肉蒸饺、鲫鱼萝卜汤和豌豆苗拌厚百叶)

晚餐(胡萝卜牛肉蒸饺、鲫鱼萝卜汤和豌豆苗拌厚百叶)

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
1 人份

Składniki

  • 面粉
    50 克
  • 全麦面粉
    25 克
  • 35 - 40 克
  • 涂抹用
    适量
  • 胡萝卜 切块
    50 克
  • 洋葱 切块
    40 克
  • 新鲜香菇 切块
    20 克
  • 牛肉肉糜
    50 克
  • 蚝油
    5 克
  • 2 克
  • 面粉 手粉
    适量
  • 5 克
  • 切片
    10 克
  • 切段
    5 克
  • 鲫鱼 切小块
    100 克
  • 热水 煮沸
    400 克
  • 白萝卜 切丝
    50 克
  • 百叶 切丝
    15 克
  • 豌豆苗
    80 克
  • 装饰用
    适量
  • 生抽 推荐薄盐生抽,见要诀
    1 茶匙
  • 麻油
    1 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1396.2 mg
Białko 40.1 g
Kalorie 3051.8 kJ / 729.4 kcal
Tłuszcz 29.6 g
Błonnik 7.7 g
Tłuszcz nasycony 6.8 g
Węglowodany 75.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...