午餐(凉拌香菜腐竹、白饼夹肉、豌豆尖汤)

午餐(凉拌香菜腐竹、白饼夹肉、豌豆尖汤)

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 人份

Składniki

  • 制作面团用
    30 克
  • 干酵母粉 约1小撮
    1 克
  • 中筋面粉
    50 克
  • 牛里脊 切块
    75 克
  • 胡萝卜 切块
    70 克
  • 10 克
  • 50 克
  • 约1小撮
    2 克
  • 豌豆苗
    100 克
  • 烧汤用
    250 克
  • 腐竹 鲜腐竹
    50 克
  • 香菜 切末
    5 克
  • 生抽 约2克
    1 勺
  • 麻油 约2克
    1 勺
  • 约2克
    1 勺

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2117.5 mg
Białko 35.6 g
Kalorie 3993.7 kJ / 515 kcal
Tłuszcz 17.1 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Węglowodany 56.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...