Urządzenia i Akcesoria
午餐(凉拌香菜腐竹、白饼夹肉、豌豆尖汤)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
1 人份
Składniki
-
水 制作面团用30 克
-
干酵母粉 约1小撮1 克
-
中筋面粉50 克
-
牛里脊 切块75 克
-
胡萝卜 切块70 克
-
油10 克
-
水50 克
-
盐 约1小撮2 克
-
豌豆苗100 克
-
水 烧汤用250 克
-
腐竹 鲜腐竹50 克
-
香菜 切末5 克
-
生抽 约2克1 勺
-
麻油 约2克1 勺
-
醋 约2克1 勺
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2117.5 mg
Białko
35.6 g
Kalorie
3993.7 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
56.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第四辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny