Urządzenia i Akcesoria
Rainbow Flat Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
plain flour600 g
-
water410 g
-
olive oil plus 2 tbsp for oiling55 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast8 g
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
tinned chickpeas drained (approx. 1 tin)240 g
-
lemon juice15 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
ground smoked paprika½ tsp
-
broccoli cut in small florets100 g
-
carrot cut in discs (2 mm)60 g
-
red pepper sliced in strips (5 mm x 4 cm)60 g
-
tinned sweetcorn drained60 g
-
cherry tomatoes yellow, sliced100 g
-
aubergine cut in crescents (2 mm)50 g
-
courgette cut in crescents (2 mm)50 g
-
red onion sliced60 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 12 portions
Sód
5852.6 mg
Białko
108.7 g
Kalorie
15850.8 kJ /
3788.4 kcal
Tłuszcz
121.1 g
Błonnik
47.5 g
Tłuszcz nasycony
22.6 g
Węglowodany
566.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1 godz. 30 min
Vegan Bolognese
Brak ocen
Spaghetti Bloody Brain
13 godz. 30 min
Protein packed fluffy banana pancakes
30 min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25 min
Ginger and Pear Pie
40 min
Gluten-free Cannoli with Vegan Pistachio Cream
2 godz.
Raspberry Coconut Smoothie Bowl
10 min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9 godz.
Jam Sandwich Biscuits
2 godz. 15 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Green Ombre Naked Cake
3 godz.