Urządzenia i Akcesoria
Saumon teriyaki sous-vide
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
de sauce teriyaki75 g
-
de gingembre frais émincé en fine lamelles20 g
-
de graines de sésame, toutes les couleurs40 g
-
filets de saumon frais (env. 150 g chacun)4
-
d'eau environ, à ajuster si besoin1450 g
-
de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
394 kcal /
1650 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
95 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
40 min
1 godz.
25 min
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen