Tartare de daurade à la vanille

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de filets de daurade, sans peau et désarêtés préalablement congelés pendant 2-3 heures (voir "Conseil(s)")
    500 g
  • d'échalotes
    50 g
  • de coriandre fraîche
    8 brins
  • jus de citron
    40 g
  • de sel
    4 pincées
  • de poivre moulu
    4 pincées
  • gousse de vanille égrainée
    1
  • avocat détaillé en dés
    1
  • de mangue, mûre détaillée en dés
    1
  • de coriandre fraîche effeuillés
    4 brins
  • fleur de sel pour la finition
  • d'huile d'olive pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 726 kcal / 3037.5 kJ
Białko 29.1 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 23.4 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 244.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie