Cozze alla marinara

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio di oliva
    20 g
  • di porri solo le parti bianche, a listarelle (1 cm)
    170 - 200 g
  • vino bianco, secco
    250 g
  • acqua
    200 g
  • foglia di alloro secca
    1
  • di foglie di timo, fresche
    2 rametti
  • sale
    ½ cucchiaino
  • pepe nero macinato
    2 - 3 pizzichi
  • di cozze fresche, pulite
    800 - 1000 g
  • prezzemolo fresco tritato per guarnire
  • pane tipo baguette a fette
  • limone a spicchi
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 317 kcal / 1326.4 kJ
Białko 27.6 g
Tłuszcz 10.1 g
Węglowodany 16.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 948.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...