Avocado con uovo e tartare di salmone

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 porzione

Składniki

  • uova fredde
    6
  • acqua riempire d'acqua fino a 1 litro
  • di aneto fresco le foglioline lavate e asciugate
    2 rametti
  • di filetti di salmone, freschi, senza pelle (qualità sushi), tagliati a pezzi
    250 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    20 g
  • di olio di oliva
    5 g
  • di pepe rosa in grani
    1 cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • avocados
    3
  • di germogli di cipolla, freschi
    30 g
  • di pane bianco tostato
    6 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 356.3 kcal / 1491 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 21.8 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 459.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...