Urządzenia i Akcesoria
Vanilla Mille-Feuille with Caramel and Pecan Nuts
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Vanilla ganache (the day before)
-
2 gelatine sheetsgelatine powder1 ½ tsp
-
ice water to soak
-
white chocolate small pieces or callets85 g
-
whipping cream (min. 30% fat)400 g
-
vanilla pod seeds only1
Caramel
-
caster sugar100 g
-
butter cut in pieces50 g
-
whipping cream (min. 30% fat), room temperature25 g
Pecan praline
-
pecan nuts300 g
-
water25 g
-
caster sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
ready-made puff pastry1 sheet
-
icing sugar15 g
-
pecan nuts (opcjonalnie)10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
179.1 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
4882.9 kJ /
1167 kcal
Tłuszcz
95.2 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
31.1 g
Węglowodany
76.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ayam Masak Lemak Cili Api
20 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2 godz. 25 min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 godz. 50 min
Sambal Kangkung
10 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Cereal Prawns
30 min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 min
Mee Goreng Mamak
20 min