Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 slices
Składniki
Chocolate and nut cake
-
eggs6
-
roasted almonds100 g
-
walnuts cut in halves100 g
-
roasted hazelnuts100 g
-
Dutch-processed cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
butter softened, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and cocoa cream
-
icing sugar100 g
-
Dutch-processed cocoa powder30 g
-
pure hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese softened100 g
-
mixed whole nuts to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.4 g
Kalorie
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bomboloni with Custard
3 godz. 30 min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Brak ocen
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Brak ocen
Anniversary Cake
2 godz.
Triple Chocolate Muffins
50 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Brak ocen
Wolf Herring Fish Dumplings
30 min
Vegetarian Beehoon
25 min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 min
Red Velvet Cookies
3 godz.