Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Cupcakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 pieces
Składniki
Cupcakes
-
pistachio nuts, unsalted plus 1 Tbsp for garnishing, roughly chopped70 g
-
unsalted butter soft170 g
-
caster sugar170 g
-
self-raising flour140 g
-
baking powder1 tsp
-
large eggs3
-
pistachio nut extract to taste5 - 10 drops
Mascarpone Icing
-
mascarpone200 g
-
double cream300 g
-
icing sugar120 g
-
pistachio nut extract to taste8 - 12 drops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5.3 g
Kalorie
2036 kJ /
487 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Węglowodany
36.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot Cake
2 godz. 30 min
Red Velvet Cake
1 godz. 20 min
Almond and Matcha Cake
1 godz. 10 min
Berries and Cream Layer Cake
2 godz. 15 min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 min
Gingerbread People
1 godz. 30 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min
Mini Egg Cupcakes
1 godz.
Mango Swiss Roll
40 min
Lollipop Cake
2 godz. 10 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3 godz. 35 min
Carrot Cake Cupcakes
1 godz. 20 min