Veganer Paprika-Cashew-Dip

4.9 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
300 Gramm

Składniki

  • Cashewkerne, ungeröstet
    80 g
    80 g Mandeln, blanchiert
  • Knoblauchzehe
    ½
  • gegrillte Paprika aus dem Glas, abgetropft
    100 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Tomaten, getrocknet in Öl, abgetropft
    120 g
  • Paprika, süß
    2 EL
  • Salz
    1 TL
  • Brot getoastet
    10 - 12 Scheiben

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 Gramm

Sód 1422 mg
Białko 23 g
Kalorie 2706 kJ / 647 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 87 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...