Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů čerstvého špenátu
- 800 gramů hovězí svíčkové, steaky o tloušťce cca 3 cm (každý 200 gramů)
- olivový olej, na pokapání
- 1 polévková lžíce soli
- 1 - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 5 gramů čerstvé bazalky, natrhané
- 600 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1291 kJ / 308 kcal
- Białko
- 41.76 g
- Węglowodany
- 1.33 g
- Tłuszcz
- 16.09 g
- Błonnik
- 0.55 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pstruh v balíčku s cuketovými tagliatellemi
30 Min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 Min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 Min
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Brak ocen
Krémový pomerančový likér
48 Std. 25 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Králík na špenátovém lůžku
1 Std. 10 Min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 Min
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1 godz.
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 Min
Krůtí závitky po indicku
1 Std. 10 Min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45min