Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 vejce, uvařené na tvrdo
- 4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých, (kudrnka, petrželka, řeřicha)
- 100 gramů bílého jogurtu
- 10 gramů olivového oleje
- 100 gramů majonézy
- 1 čajová lžička cukru
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1085 kJ / 259 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hrušky v červeném víně
Brak ocen
Oplatkové košíčky na zmrzlinu
Brak ocen
Badyánový likér
Brak ocen
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
Brak ocen
Terina z rajčat
25h 20 min
Caribic shake
5min
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Brak ocen
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min
Irská káva
20min
Pomazánka z lilku
45 min
Bezvaječná omáčka aioli s estragonem
10 Min
Chai sirup
35 min