Urządzenia i Akcesoria
Dresink s vejci a bylinkami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porce
Składniki
-
1 vejce uvařené na tvrdo
-
4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých (kudrnka, petrželka, řeřicha)
-
100 gramů bílého jogurtu
-
10 gramů olivového oleje
-
100 gramů majonézy
-
1 čajová lžička cukru
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
3 g
Kalorie
1085 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Základní kuchařka
189 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Ovocný nektar
10 min
Malé pizzy s paprikami
1 godz. 30 min
Želatina
10 min
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40 min
Svěží džus pro zářivou pleť
10 min
Antioxidační náboj s kokosovým mlékem
10 min
Jogurtový dresink
5 min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 min
Čokoládová zmrzlina
12 godz.
Jablečný džus s lávovým efektem
10 min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 min
Sýrové tyčinky
1 godz. 15 min