Urządzenia i Akcesoria
Dresink s vejci a bylinkami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porce
Składniki
-
1 vejce uvařené na tvrdo
-
4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých (kudrnka, petrželka, řeřicha)
-
100 gramů bílého jogurtu
-
10 gramů olivového oleje
-
100 gramů majonézy
-
1 čajová lžička cukru
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
3 g
Kalorie
1085 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Základní kuchařka
189 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Salát Boleslaw
10 min
Pagáče
1 godz. 35 min
Pohárky s překvapením
2 godz. 15 min
Sváteční čokoládová zmrzlina s ricottou
4 godz. 20 min
Krém Karamel
3 godz.
Salsa s chilli a ananasem
Brak ocen
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Telecí špíz se zeleninou a hořčičnou omáčkou
30 min
Krevetové lupínky
45 min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 min
Jogurtový dresink
5 min
Parmazánová polévka s rýží
25 min