Urządzenia i Akcesoria
Dresink s vejci a bylinkami
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porce
Składniki
-
1 vejce uvařené na tvrdo
-
4 polévkové lžíce směsi bylin, čerstvých (kudrnka, petrželka, řeřicha)
-
100 gramů bílého jogurtu
-
10 gramů olivového oleje
-
100 gramů majonézy
-
1 čajová lžička cukru
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
1 špetka soli
-
1 špetka pepře, černého, mletého
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
3 g
Kalorie
1085 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Základní kuchařka
189 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Libanonské placky
3 godz. 20 min
Cibulový koláč tarte flambée
1 godz.
Slávky v rajčatovo-bylinkové omáčce
30 min
Tiramisu (bez laktózy)
12 godz. 40 min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 min
Vepřová terina s nádivkou z kachních prsou a jater
Brak ocen
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 min
Pavoučci a hádci z odpalovaného těsta
2 godz.
Jogurtový dresink
5 min
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20 min
Bramborová pomazánka s kyselými okurkami
40 min
Bombardino
45 min