Urządzenia i Akcesoria
Čokoládovo-karamelový řez
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
50 kusů
Składniki
-
320 gramů hladké mouky
-
250 gramů chlazeného másla na kousky
-
100 gramů cukru
-
35 gramů kakaa
-
1 vejce
-
1 konzerva slazeného kondenzovaného mléka (400 gramů)
-
450 gramů bílé čokolády na kousky
-
50 gramů hořké čokolády s obsahem 50 % kakaa na kousky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
2 g
Kalorie
637 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Moučníky z plechu II.
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Piškotové dvoubarevné dortíčky - nepečené
1 godz. 40 min
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
2 godz. 30 min
Masové kuličky v tomatové omáčce
1 godz. 10 min
Čokoládový koláč v páře
1 godz. 30 min
Řezy Tiramisu
1 godz.
Louhovaná srdíčka
1 godz.
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Brak ocen
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1 godz. 5 min
Hruškový moučník s portským vínem a mandlemi
1 godz. 5 min
Marcipánové půlměsíčky
45 min
Kokosové kloboučky
2 godz.
Smetanové nočky se skořicí - nepečené
12 godz. 20 min