Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů chleba, černého, nakrájeného na kousky
- 1000 gramů vody
- 400 gramů piva, 10°
-
2
kostky hovězího bujónu
lub 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, hovězí, domácí - 1 čajová lžička celého kmínu
- 2 vejce
- 200 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 794 kJ / 190 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 20.6 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35min
Křenová polévka s bramborami
30 min
Paštika s tuňákem a lososem
12 Std. 10 Min
Cibulová polévka
1h 10 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Vejce se žampiónovou náplní
40 min
Pohárky s překvapením
2h 15min
Mazancové těsto plněné klobásou
3 Std. 40 Min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min
Koprová polévka
20 min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30 min
Chlebová polévka
25 min