Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů bílé cizrny, suché
- 120 gramů krup
- 1500 gramů vody
- 120 gramů cibule, napůl
- 60 gramů slaniny
-
2
vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, kuřecí, domácí
lub 2 kostky kuřecího bujónu - 1 polévková lžíce jablečného octa
- 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 482 kJ / 115 kcal
- Białko
- 7.33 g
- Węglowodany
- 26.7 g
- Tłuszcz
- 5.43 g
- Błonnik
- 1.04 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolková polévka
35 Min
Drožďová polévka s pórkem
40min
Eintopf se zelím a kroupami
1óra
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Keine Bewertungen
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 Min
Polévka z mladých kopřiv
25 Min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 Min
Křenová polévka s bramborami
30 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40min
Polévka z bílých fazolí
35 Min