Urządzenia i Akcesoria
Crêpes di farina integrale
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 porzioni
Składniki
-
50 g di burro + q.b.
-
750 g bevanda a base di soia
-
250 g di farina integrale
-
4 uova
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.2 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Integrale è meglio
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pancakes integrali
45min
Pancake (senza glutine)
40min
Porridge alle mandorle e mirtilli
10min
Porridge al grano saraceno
30min
Porridge ai 5 semi, cannella e cardamomo
35min
Porridge con bevanda a base di mandorle e semi di chia
20min
Porridge di quinoa al cioccolato
25min
Crema di avocado al cacao
15min
Porridge con frutta fresca
15min
Crêpes al cioccolato (senza glutine)
35min
Crêpes di grano saraceno con capesante e speck
1h 10min
Barrette di riso soffiato alle arachidi
2h 20min