Urządzenia i Akcesoria
Crêpes di farina integrale
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 porzioni
Składniki
-
50 g di burro + q.b.
-
750 g bevanda a base di soia
-
250 g di farina integrale
-
4 uova
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
8.2 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Integrale è meglio
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Praline al cacao e amaranto (vegan)
1 Std. 20 Min
Pancake alla vaniglia e cannella
35 Min
Smoothie Bowl lamponi e semi di chia
15 Min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2 Std.
Zuppa di tofu e verdure
50 Min
Tartufini energetici
1 Std.
Crêpes di grano saraceno con capesante e speck
1 Std. 10 Min
Pancake al farro con banane
30 Min
Torta al cocco (vegan)
55 Min
Torta cacao e barbabietola
1 Std. 30 Min
Crêpes senza lattosio ripiene di confettura
1 Std.
Pancakes integrali
45 Min