Urządzenia i Akcesoria
Spighette al kamut
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
4 porzioni
Składniki
-
285 g di acqua + q.b.
-
15 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino zucchero
-
530 g di farina di kamut + q.b.
-
25 g olio extravergine di oliva
-
10 g di sale
-
1 cucchiaio di semi di sesamo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
20 g
Kalorie
2171 kJ /
519 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
93 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Grissini di farro integrali
3 godz.
Pagnotta di farro e semi di zucca
4 godz.
Pane alla soia
3 godz. 10 min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pane di kamut e farro
4 godz.
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Grissini di avena
1 godz. 15 min
Panini integrali alle erbe
4 godz. 45 min
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.