Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 285 g di acqua + q.b.
- 15 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 530 g di farina di kamut + q.b.
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2171 kJ / 519 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 93 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3 godz. 15 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Pane nero siciliano
8 godz. 50 min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min