Urządzenia i Akcesoria
鮮美露番茄鮮蝦冷麵
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
水1500 克
-
綜合小番茄 對切半200 克
-
龜甲萬鮮美露120 克
-
冷水400 克
-
去殼蝦仁100 克
-
素麵250 克
-
冰水
-
小黃瓜 切薄片40 克
-
青蔥 只取蔥綠,切蔥花
-
白芝麻½ 茶匙
-
特級初榨橄欖油
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
3850.5 mg
Białko
34.5 g
Kalorie
2745.1 kJ /
656.1 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
99.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品 X 龜甲萬
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan