Poulpe rôti, gnocchi aux poivrons et sauce mojo verde

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

La sauce mojo verde
  • gousses d'ail
    2
  • de coriandre fraîche équeutés
    20 brins
  • de sel
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    150 g
  • de vinaigre
    15 g
Le poulpe rôti
  • d'eau (voir conseil)
    1300 g
  • feuille de laurier, sèche
    1
  • d'oignon (en un seul morceau)
    50 g
  • de poulpe surgelé préalablement décongelé (voir conseil)
    800 - 1200 g
  • de gnocchis
    500 g
  • de poivrons jaunes taillés en lanières (1 cm)
    200 g
  • de poivrons rouges taillés en lanières (1 cm)
    300 g
  • feuille de coriandre fraîche pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 847 kcal / 3546 kJ
Białko 42.2 g
Tłuszcz 50.2 g
Węglowodany 59.3 g
Błonnik 10.1 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 1363.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie