Soupe de ravioli au bœuf

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de filets de bœuf en lamelles (environ 2 mm)
    300 - 400 g
    300 - 400 g de filets de poulet, avec ou sans peau, en tranches (environ 2 mm)
  • d'oignons rouges en rondelles
    120 g
  • gousses d'ail émincées
    2
  • d'huile d'olive
    30 g
  • d'eau
    800 g
  • cube de bouillon de poulet (pour 0,5l) émietté
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de pâtes fraîches, type ravioli, farcies au fromage
    250 - 300 g
  • de persil frais haché, pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 479.8 kcal / 2007.3 kJ
Białko 27.2 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 35.7 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Sód 333.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie