Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 15 g di miele
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di farina integrale
- 100 g di farina tipo 0
- 12 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 827 kJ / 197 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 58 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane in cassetta semplice
19h
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pane di kamut e farro
4 godz.
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane di segale
3h 20min
Spighette al kamut
3klst 55 min
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min
Filone di segale
4 godz.
Focaccia integrale con melanzane e pancetta
3h 20min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Mezzaluna di pane al farro
3h