Soupe de pâtes aux champignons et poulet et involtini farci aux asperges vertes

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de vin blanc
    50 g
  • filets de poulet, sans peau
    4
  • de mortadelle
    4 tranches
  • de Fontina
    4 tranches
  • asperges vertes coupées en deux
    8
    12 haricots verts frais
  • d'oignons coupés en deux
    100 g
  • de champignons frais coupés en deux
    200 g
  • de beurre, salé ou non salé en morceaux
    50 g
  • d'huile végétale
    2 c. à soupe
  • cube de bouillon de poulet (pour 0,5l) émietté
    1
  • d'eau
    1000 g
  • de sel et un peu pour l'assaisonnement
    ¾ c. à café
  • de poivre moulu et un peu pour l'assaisonnement
    ¾ c. à café
  • de pâtes sèches type tubetti rigatoni
    300 g
  • de persil frais haché pour le service

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 816.6 kcal / 3416.6 kJ
Białko 60.1 g
Tłuszcz 34.4 g
Węglowodany 63 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Sód 948.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie