Urządzenia i Akcesoria
Poulpe "à Lagareiro"
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
de pommes de terre à chair ferme petit, avec peau et nettoyées1000 g
-
de gros sel100 g
-
d'eau100 g
-
de poulpe coupé en gros morceaux (voir "Conseil(s)")1000 g
-
d'oignon coupé en deux80 g
-
gousses d'ail6
-
de coriandre fraîche20 g
-
d'huile d'olive100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
481.1 kcal /
2013.1 kJ
Białko
37.8 g
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
38.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
6993.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
45 min