Friptură de curcan cu umplutură cremoasă cu pancetta, lămâie și ierburi aromatice

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 porții

Składniki

Pregătirea curcanului
  • curcan (5-6 kg, pentru 8-10 persoane)
    1
Umplutură cremoasă cu pancetta, lămâie și ierburi aromatice
  • lămâi doar fâșii subțiri de coajă
    2
  • rozmarin, proaspăt doar frunzele
    3 fire
  • cimbru proaspăt doar frunzele
    6 fire
  • pancetta felii, tăiate bucăți
    80 g
  • mascarpone
    150 g
  • sare de mare
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    ¼ linguriță
  • ceapă sferturi
    1
  • foi de dafin, uscate
    5
  • vin alb
    175 g
  • apă
    175 g
Coacere
  • cârnați, mici, împachetați în bacon (opcjonalnie)
    20

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 1106.5 mg
Białko 116.8 g
Kalorie 3849 kJ / 919.9 kcal
Tłuszcz 42.4 g
Tłuszcz nasycony 14.4 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...