Chifteluțe cu sos de roșii

Chifteluțe cu sos de roșii

4.7 29 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 porții

Składniki

Chifteluțe
  • căței de usturoi
    5
  • pătrunjel proaspăt doar frunzele
    5 fire
  • carne tocată de porc
    450 g
  • carne tocată de vită
    150 g
  • pesmet
    15 g
  • sos de soia light
    15 g
  • sare
    ½ linguriță
  • ou
    1
  • sos de ardei iute, tip Tabasco
    ¼ linguriță
  • piper negru proaspăt măcinat
    1 linguriță
  • ulei vegetal pentru uns
Sosul de roșii
  • ceapă bucăți
    220 g
  • ardei gras roșu bucăți
    60 g
  • ardei gras, verde bucăți
    60 g
  • morcovi bucăți
    60 g
  • căței de usturoi
    3
  • ulei de măsline plus extra ½ linguriță
    20 g
  • pulpă de roșii, din conservă
    100 g
  • apă
    100 g
  • sare
    ½ linguriță
  • piper negru proaspăt măcinat
    ½ linguriță
  • busuioc proaspăt doar frunzele, pentru garnisit
    1 fir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 14 g
Kalorie 1360 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...