Supă cu paste și ciuperci și pui involtini cu sparanghel

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porții

Składniki

  • vin alb
    50 g
  • piept de pui file, fără piele
    4
  • mortadella
    4 felii
  • brânză Fontina
    4 felii
  • sparanghel verde jumătăți
    8 tije
    12 bucăți fasole verde proaspătă
  • ceapă jumătăți
    100 g
  • ciuperci proaspete jumătăți
    200 g
  • unt bucăți
    50 g
  • ulei vegetal pentru prăjit
  • cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l)
    1
  • apă
    1000 g
  • sare plus pentru asezonat
    ¾ linguriță
  • piper măcinat plus pentru asezonat
    ¾ linguriță
  • paste ex. rigatoni
    300 g
  • pătrunjel proaspăt tocat

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 948 mg
Białko 60.3 g
Kalorie 3172.3 kJ / 758.2 kcal
Tłuszcz 27.4 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Węglowodany 63.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...