Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tzatziki
- 1 - 2 stroužky česneku, dle chuti
- 200 - 250 gramů salátových okurek, neoloupaných, na kousky
- 150 - 200 gramů bílého jogurtu, řeckého
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
Čevapčiči
- 80 - 100 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 500 gramů hovězího masa, mletého
- 1 čajová lžička červené papriky, sladké, mleté
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 10 gramů olivového oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 289 kJ / 69 kcal
- Białko
- 7.9 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1 Std. 15 Min
Gulášová polévka
1 godz. 5 min
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1 godz. 5 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1 godz. 5 min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 Std. 10 Min
Masové kuličky ve španělské omáčce
30 min
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
45 min
Bramborové placky s česnekovým dipem
1 Std.
Masové kuličky s rajskou omáčkou
45 min
Kuře na paprice s těstovinami
45 min
Sekaná s bramborami
1 Std.